Team

Het team van Nijs Roeckens bestaat uit twee vennoten en zeven medewerkers (waarvan twee professional staff nog niet op foto).

Partners

Karel Nijs - Partner 

karel.nijs@nijsroeckens.be

 

Karel is Audit Partner. Hij is master TEW (UFSIA - Antwerpen) en heeft een postgraduaat Accounting and Auditing (KUL) (1994). Tot 2000 werkte hij voor PwC waar hij als auditor ervaring opgedaan heeft in België als in de VS (“Silicon Valley”– Californië). Binnen PwC België is hij tevens werkzaam geweest binnen de Transaction Services groep. Na PwC heeft hij het team van een Venture Capital fonds (‘risicokapitaalfonds’) vervoegd om daar de startende bedrijven financieel te begeleiden. In 2005 werd hij bedrijfsrevisor (en later ook revisor erkend door de FSMA voor beleggingsfondsen) waarna hij vennoot werd in een klein familiaal revisorenkantoor. Hij beschikt over een uitgebreide ervaring in due diligence, audit en consolidatie in verschillende sectoren, en gezien zijn buitenlandse ervaring ook in de IT sector. Vele van de klanten zijn (start-up) IT ondernemingen alsook Venture Capital fondsen. Hij heeft het kantoor in 2012 opgestart.

Guy Roeckens - Partner

guy.roeckens@nijsroeckens.be

Guy is Audit partner. Hij genoot een brede academische vorming. Na afgestudeerd te zijn als licentiaat TEW (UFSIA - Antwerpen) heeft hij een postgraduaat in tax (EHSAL – Fiscale Hogeschool – Brussel) en een Master in Audit (RUG Gent – Vlerick School) behaald. Na te zijn gestart bij een internationale audit firma EY (Ernst & Young) in 1989 is hij in 1996 gestart met een eigen praktijk. Hij is gespecialiseerd in de audit van wettelijke opdrachten in service ondernemingen met een familiaal karakter.

Medewerkers